Valikko Sulje

Yleisötyö

Yleisötyötoiminta

Järjestämme yleisökierroksia, työpajoja sekä koulutuksia niistä kiinnostuneille. Yleisötyötoimintaa ei järjestetä vakituisesti, vaan sopimusten mukaisesti. 

Kierrokset

Yleisökierroksilla tutustutaan teatterin toimintaan, tekniikkaan, kulisseihin ja puvustoon. Kierrosten yhteydessä on mahdollisuus kysyä teatteritoimintaan liittyviä kysymyksiä, joihin kierrosten vetäjät parhaansa mukaan vastaa. Teatterikierros on loistava tutustuttaa esimerkiksi kouluja, päiväkotiryhmiä jne. teatterin maailmaan. Varaathan kierrokset etukäteen, ja kerrot ryhmästänne niin osaamme suunnitella ja toteuttaa kierroksen teille sopivalla tavalla. 

Pukuvuokraus

Teatterimme puvustosta löytyy valtava valikoima erilaisia vaatteita, asusteita ja asustekokonaisuuksia. Voit vuokrata niitä käyttöösi edullisesti ja asiantuntevan palvelun kera. Pukuvuokraus sopii hyvin esimerkiksi juhlien, tai naamiaisten alla, jolloin pukuun ei tee mieli investoida sen lyhyen käyttöiän takia. Pukuvuokrauksemme on auki vain sovitusti. Otathan siis yhteyden asiakaspalveluumme ja tiedustelet pukuvuokraukselle sopivaa ajankohtaa.